Totalindretning

Vil du have en totalløsning på dit badeværelse, i dit bryggers, i dit køkken eller i hele huset, så kan Kaster & Jessen ApS levere totalindretningen.

Vi har mange års erfaring med at planlægge, koordinere og udføre totalindretning af enkelte rum eller hele boliger, og derfor er du garanteret en kvalitetsløsning hos os.

Råd og vejledning

Det er altid kundens ønsker og behov, som er i centrum for vores arbejde, for vores mål er naturligvis altid at levere det resultat, som kunden bliver glad for.​

​Men er du en smule i tvivl om, hvilke muligheder du har, eller hvordan en bestemt problematik kan løses, så bistår vi hellere end gerne med råd og vejledning både før og under arbejdet,

udfærdiger skitser, tilbyder en samlet pris på hele entreprisen samt koordinerer de øvrige håndværkere, som skal være en del af arbejdet. Kort sagt får du en totalløsning.

Besøg vores showroom

I vores showroom kan du lade dig inspirere af de mange muligheder, vi kan tilbyde inden for totalindretning af boliger, og du er altid velkommen til at få en snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en totalindretning, så kontakt os allerede i dag.​

Bedre bad VVS-installatører​

Vi er eksperter og specialister - Medlemmer af Bedre bad modtager løbende samt opdateres og gennemgår hele tiden nye uddannelsesforløb på vores akademi, i samarbejde med Teknologisk Institut.

​Modernisering

Ved valg af os, har vi har altid den nyeste viden inden for hvilke ting som er moderne med Bedre bad.

​100% løsninger

Vi står altid klar med 100% løsninger hvor  vi klare alt arbejde og hjælper dig med at træffe de helt rette valg.

​Bedre miljø

Ved valg af en totalløsninger hos os, sørger vi netop for dig at skabe et ordenligt badeværelse miljø.

Virksomhedsnavn & CVR

Kaster & Jessen Aps​

CVR: 26148332

Adresse & Postnummer

Navervej 6
6800 Varde

kontaktinformationer

Telefonnummer: 75 22 02 56

E-mail adresse: Klik her